Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Ze wilde relatietherapie Rotterdam inschakelen…..

1 min gelezen
relatietherapie Rotterdam

relatietherapie RotterdamNiks is erger als te horen krijgen dat je eigen vrouw of man niet meer tevreden is in jullie huwelijk. Dit is mij helaas overkomen, mijn vrouw wilde namelijk scheiden. Iets wat ik totaal niet had aan zien komen en dan ook een harde klap was voor mij. Ik heb haar voorgesteld om relatietherapie Rotterdam in te schakelen in hoop dat we dankzij haar elkaar kunnen blijven vertrouwen. De dag dat ik antwoord heb gekregen van haar en zij er gelukkig positief op reageerde was ik dolgelukkig! Mijn hoop in een toekomst met haar samen was gelijk weer een stuk aangenamer.

Direct een afspraak gepland.relatietherapie

Je raadt het natuurlijk al! Ik heb ervoor gezorgd dat we diezelfde dag nog bij relatietherapie Rotterdam terecht konden. Mijn hoop in een toekomst met haar blijf ik ten aller tijde houden en ook nu zie ik het nog steeds rooskleurig in. Uiteraard is het van twee kanten maar deze keer heb ik het totaal niet in de gaten gehad. Mijn vrouw heeft haar verhaal deze keer mogen uitleggen en daar ben ik best wel van geschrokken. Had niet verwacht dat ze er zoveel last van had, hopelijk kan het dankzij deze therapie wel de juiste kant op.

Therapie relatie