Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Personal trainer Almere

2 min gelezen
Torso-lifestyle-centre

personal-trainingPersonal trainer Almere? Veel mensen zijn moe na een dag werken op kantoor. Veel mensen denken dat dit komt door doordat ze weinig geslapen hebben maar meestal is dit niet het geval. 80% van de tijd ben je niet moe maar lam. Dit komt door te weinig beweging in je dagelijkse leven. Als je veel gaat sporten wordt je concentratiespanne langer en heb je meer energie. Als je bij dit sporten ook nog wilt afvallen of juist spieren wilt kweken kun je het beste personal trainingen gaan volgen. Bij Torso Lifestyle Center kunnen ze het leven dat je kende volledig omgooien tot een sportief en energiek leven met je droomlichaam.

Nog veel meer dan alleen personal training

De mensen van Torso Lifestyle Centre hebben nog veel meer dan personal training. Ze gaan als bedrijf voor het volledige pakket om je leven om te gooien. Ze hebben mensen binnen het bedrijf die je professioneel voedingsadvies kunnen geven en je doelen halen ze eenvoudig en snel mogelijk kunnen maken. De trainers die actief zijn binnen het bedrijf hebben veel ervaring en ze hebben een goede opleiding achter de rug. Als bedrijf gaan ze 1 keer in de zoveel tijd met zijn allen op pad om hun kennis te verbreden door middel van een cursus.

Contact opnemen met Torso Lifestyle Center

Via de website kan je alles zien over het bedrijf. Waar het licht, wanneer ze open zijn, wat ze allemaal kunnen. Verder kan je eenvoudig contact opnemen met de mensen van Torso Lifestyle Center. Dit kan via de telefoon en via de mail.