Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Medium inschakelen, antwoorden krijgen!

2 min gelezen

Ga nou eens naar een medium toe en stel daar je vragen! Dit hoorde ik de laatste tijd te vaak en dat vond ik erg vervelend. Nadat mijn moeder kwam te overlijden zakte ik letterlijk in een dal. Mijn moeder is namelijk plotseling overleden en ik heb nooit afscheid kunnen nemen. Het verdriet zou dan in de loop der tijd wel gaan slijten, maar het gemis blijft. Hier wilde ik graag verandering in zien te brengen door mijn moeder alsnog gedag te kunnen zeggen. Vrienden van mij hadden al wel vaker gezegd dat een medium mij de juiste antwoorden kan geven. Echter ben ik hier zelf onwijs sceptisch in en zie graag eerst resultaat voordat ik het geloof.

Een medium ingeschakeld die antwoorden geeft

Aangezien ik het toch de voordeel van de twijfel wil geven ben ik online gaan zoeken naar een geschikte medium. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van in-syn.nl. Op deze website heb ik eerst alle informatie gelezen en vervolgens ben ik wel heel erg nieuwsgierig geworden. Zodoende heb ik ervoor gekozen om een beschikbare medium te bellen. Een vriendelijke stem aan de andere kant van de lijn deed mij gelijk aan mijn moeder denken. Voordat ik uberhaupt wat kon vertellen kreeg ik al te horen dat ik geen verdriet hoef te hebben om mijn moeder. Noem mij maar sceptisch, maar ik wist vanaf dat moment dat dit gewoonweg realistisch is. Eindelijk heb ik gedag kunnen zeggen tegen mijn moeder. Tevens ook wel verteld dat ik haar ontzettend mis. Als reactie kreeg ik te horen dat mijn moeder altijd over mij zal blijven waken.