Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Industrie naaimachines tweedehands

1 min gelezen

Bij Habraken zijn ze bewust van hoe ontzettend moeilijk het kan zijn om een goede industriële naaimachine te kunnen vinden. Daarom bieden zij een bijzonder grote selectie aan van de beste industriële naaimachines die er op dit moment op de markt zijn. De beste en meest exclusieve merken kunt u vinden bij Habraken, zowel gloednieuw als industrie naaimachines tweedehands. Habraken is exclusief importeur in de Benelux van naaimachines van Dürkopp Adler, maar vertegenwoordigt ook merken als Mitsubishi, Pfaff en Pegasus. Dit zijn allemaal merken van hoogstaande kwaliteit, die u bij Habraken voor de scherpste prijs kunt vinden.

Een industriële naaimachine voor een fijn prijsje

 

Wellicht is het nooit in u opgekomen om een object als een industriële naaimachine tweedehands aan te schaffen. Dit is echter best zonde! Door een industriële naaimachine gebruikt te kopen kunt u namelijk een hoop geld besparen en helpt u ook het milieu een handje. De uitmuntende service die u van Habraken kan verwachten is een kwaliteitsgarantie voor de producten die zij verkopen; dit geldt zowel voor nieuwe naaimachines, als naaimachines die een tweede leven kunnen krijgen.


Het fijne van tweedehands is dat het aanbod altijd erg varieert. Zo kunt u al jaren op zoek zijn naar een naaimachine die niet meer gemaakt wordt, maar verrast worden door zijn aanwezigheid op Habraken