Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Heftruckcertificaat halen voor een mooie prijs

2 min gelezen

Dit artikel is bedoeld voor alle ondernemingen waar veel producten verplaatst moeten worden. Mijn broer heeft een hoge functie bij een distributie centrum! Hij moet heel veel dingen regelen voor dit bedrijf, waaronder trainingen en opleidingen voor het personeel. Elke maand moet hij minimaal twee werknemers een bepaald certificaat laten halen. Een Heftruckcertificaat halen is dan volgens hem ook heel makkelijk om te regelen. Hij heeft een hele goede samenwerkingsband met Verkeersschool Wesseldijk. Al het personeel dat dit certificaat moet behalen komt terecht bij Verkeersschool Wesseldijk.

Een goede rijschool1

Mijn broer vind dat deze verkeersschool een hele goede opleiding geeft betreft de heftrucks. Al zijn personeel is hier geslaagd binnen een korte periode. Na deze korte periode kunnen werknemers dus gelijk aan het werk gaan met de heftruck. Dit is heel erg handig voor een groot bedrijf, want het is natuurlijk belangrijk om genoeg personeel in huis te hebben die de bevoegdheid hebben om een heftruck te mogen besturen. Dit maakt het makkelijker om planningen te maken, omdat er minder rekening hoeft worden te gehouden met heftrucks.

Wesseldijk is top!1

Zoals jullie weten ben ik ook een echte ondernemer! Zodoende besloot ik dus ook om dit Heftruckcertificaat te halen, want in mijn onderneming moeten soms ook de nodige producten worden verplaatst. Ik besloot om dit certificaat zelf te halen, omdat het aantal producten die verplaatst moeten worden relatief weinig is. Zo hoeft mijn personeel zich dus hier geen zorgen meer over te maken en kunnen zij zich optimaal concentreren op hun werk!