Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Vier de lente.. zéker met deze loungebanken voor buiten

2 min gelezen

Vandaag een bericht ter ere van de aankomende lente. Je voelt ‘m al echt in de lucht hangen, hetgeen ik als een heerlijkheid ervaar. Eindelijk is de winter weer aan haar einde gekomen, maken de donkere tijden plaats voor de zonnige variant. Het is heerlijk dat een nieuw seizoen weer openbreekt en ik ben dan ook voornemens er op de meest ultieme wijze van te genieten. In dit bericht laat ik enkele loungebanken voor buiten de revue passeren, in de hoop je op ideeën te brengen. 

 

Puur buitenleven op gepersonaliseerde tuinmeubels

We kennen de loungebanken voor binnen nu al een tijdje, en deze zijn echt in zwang gekomen. Mensen hechten meer waarde aan luxe en comfort en richten hun huis dusdanig met aandacht in dat meer tijd aan pure ontspanning besteed kan worden. Datzelfde geldt natuurlijk voor buiten en ik neem aan dat je al op diverse terrassen en bij diverse vrienden een mooie loungebank buiten hebt zien staan. Wat je misschien nog niet wist, is dat er een Nederlands merk bestaat, Dutch Riviera geheten, waar je je eigen loungebanken voor buiten (en natuurlijk toebehoren, zoals hockers) kunt ontwerpen.

 

Het leuke aan dit fenomeen is dat je elke afbeelding (welke je ook maar wilt) kunt laten afdrukken op de banken en je zo een volledig gepersonaliseerd tuinstel krijgt in je eigen achtertuin. Toegevoegd aan dit bericht enkele voorbeelden van welke vormen dit zou kunnen aannemen. Laat je erdoor inspireren en ga ook fris het voorjaar in – met een wel heel bijzondere achtertuin!