Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Verras iemand met een boeket van Ambianze

1 min gelezen
Boeketten

Er kunnen erg veel redenen zijn om iemand te verrassen. Zo is het bijvoorbeeld erg leuk om een bos bloemen te bestellen voor je partner. Daarnaast kan het ook zijn dat iemand een bepaalde prestatie heeft behaald. Ook in deze situatie is het vaak gebruikelijk om een bos bloemen te kopen. Echter, de kleur van de bloemen dienen wel afgestemd te worden op de gelegenheid. Bij Ambianze kun je terecht voor erg veel toepasselijke boeketten.

Boeketten

Een wit boeket

Een wit boeket kan in verschillende situaties gebruikt worden. Zo staat de kleur wit voor reinheid en een nieuw begin. Het is daarom erg gebruikelijk om een wit boeket te gebruiken op een trouwerij. Zo wens je het nieuwe koppel als het ware een fijne nieuwe toekomst. Naast een trouwerij worden er vaak ook witte boeketten gebruikt bij een begrafenis. Hiermee gun je de overledene een nieuw bestaan in het hiernamaals. 

Een rood boeket

Rode boeketten worden massaal verkocht rondom valentijn. De kleur rood staat namelijk voor liefde. Het is daarom erg leuk om je partner zo nu en dan te verrassen met een prachtig rood boeket. De bloemsoort die hier vaak voor wordt gebruikt, is de roos. Rozen zijn er in verschillende maten te verkrijgen. Bij veel bloemisten kun je meebeslissen over de samenstelling van het boeket. Vaak is de grootte van de bloem en het aantal variabel.

Meer verhalen