Veel informatie in te winnen

van Kevin 1 september 2020
Veel informatie in te winnen

Wil je graag de ontwikkeling volgen van de verschillende cryptomunten, en het huidige bankwezen? Op Beste Bank kun je dit eenvoudig volgen aan de hand van verschillende onderwerpen die je kunt volgen. Als er weer relevant nieuws is dan worden de onderwerpen direct aangepast op de website. Niet voor niets is de website al vanaf 2013 op de hoogte van het reilen en zeilen van de Bitcoin. Al het nieuws wat daarna is gekomen is verwerkt op de website in verschillende delen.

Enthousiast over de bitcoin

Dat Beste Bank enthousiast is over de bitcoin wordt niet onder stoelen of banken geschoven. Want het is namelijk de enige mogelijkheid om een systeem te ontwikkelen waar iedereen de controle over heeft. Geen overheid die bepaald wat er gebeurd, een stelsel wat eerlijk is en niet afhankelijk van externe beslissingen. Zoals nu worden de banken beheerd door de euro / dollar koers, een systeem dat niet meer is te handhaven en vandaag of morgen uit elkaar klapt.

bitcoins

Werkt het huidige financiƫle stelsel nog?

Het huidige stelsel hangt aan elkaar van negatieve rente en een enorme schuldenberg die zijn weerga niet kent. Banken worden kunstmatig overeind gehouden door geld van de overheid, de schulden die zijn gemaakt kunnen nooit meer terugbetaald worden. Volgens Beste Bank neemt de kans op een financiƫle crisis ieder jaar toe met alle gevolgen van dien. Door de komst van de bitcoin kan er misschien een verschuiving plaatsvinden. Er zijn andere systemen in opbouw die in de toekomst wel eens voor hele grote veranderingen kunnen gaan zorgen.

You may also like