Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Tip voor een goede personal trainer in Rotterdam

1 min gelezen
Niels-Fitclass-Personal-Training-Rotterdam

Woon je in de omgeving van Rotterdam en ben je op zoek naar personal trainer Rotterdam om die summerbody te krijgen waar je al zolang over droomt? Of wil je gewoon graag gezonder gaan leven? Dan raad ik je je Niels Fitclass in Rotterdam absoluut aan

afslankprogramma

De begeleiding van een personal trainer 

Zit je zelf nu al maanden of zelfs jaren lang van in hetzelfde cirkeltje en wil je hier graag uitkomen? Een betere begeleiding als personal trainer bestaat er niet.  Bij Niels Fitclass zul je samen met de personal trainer stap voor stap bespreken wat jouw persoonlijke doelen zijn. Aan de hand van het gesprek zul je samen met de personal trainer bewust gaan trainer. Bij Niels Fitclass gaat het niet alleen om trainer, voeding is hier ook van een essentieel belang om gezonder te leven en vorderingen te maken. 

 

Motivatie is the key 

Door middel van goede coaching zul je begeleid worden naar een gezonde levensstijl. IN het begin zal het natuurlijke ven lastig zijn, maar door de veel ervaring en kennis die Niels door de jaren heeft opgedaan zal hij de cliënten gemotiveerd houden om hun persoonlijke doelen uiteindelijk alsnog te kunnen bereiken. Niels zul je begeleidingen in trainingen en in voeding hierdoor zul je sneller resultaat zien en zul je jezelf een stuk fitter en energieker voelen. Spreekt jou dit nu aan? Neem dan eens een kijkje op de website van Niels Fitclass voor meer informatie.  

Meer verhalen

1 min gelezen