Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Tip voor een goede personal coach in Den Bosch

1 min gelezen
rulespt-logo

Wil je afvallen, meer spiermassa opbouwen of jezelf gewoon fitter en energieker voel en ben je daarom op zoek naar personal coach Den Bosch om dat dit jouw zelfstandig niet lukt? Dan raad ik je aan om eens een kijkje te nemen op de website van Rules PT.Hardlopen

 

Meer dan 13 jaar ervaring in coaching 

De personal coach Den Bosch bij Rules PT heeft al meer dan 13 jaar ervaring in het coachen, afvallen en trainen van hun lieten. Hierdoor kunnen zij uitstekend advies geven en hun cliënten helpen met het behalen van hun persoonlijke fitnessdoelen. Bij Rules PT zullen de levensstijlen van de cliënten aangepast worden waardoor de resultaten die je behaald blijvend en duurzaam zijn. Voeding is namelijk van essentieel belang om gezonder te gaan leven en om sneller vorderingen te behalen. Daarom zal er samen met een personal trainer een voedingsschema opgesteld worden, waarbij je nog steeds lekker maar op een gezondere manier zult gaan eten. 

Jouw fitness doelen werkelijkheid maken 

Bij Rules PT zul je getraind worden zodat je zelf gezonder gaat leven en niet vast zult zitten aan een honger dieet. Je zult samen met jouw personal trainer gaan sporten om alles uit jezelf te kunnen halen. Ben jij nou op zoek naar een goede personal trainer in de buurt van Den Bosch om slanker, sterker, fitter en zelfverzekerder te worden en spreekt jou deze informatie nou aan? Neem een snel eens een kijkje op de website van Rules PT voor meer informatie.