Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Personal training Almere voor een voordelige prijs

1 min gelezen
XellentPT

Personal training Almere wordt veel te vaak voor veel te veel geld aangeboden. Xellent PT is een personal training center waar je aan jezelf kan werken. Door de personal trainingen van Xellent PT zit je beter in je vel. De trainingen van Xellent PT zitten goed in elkaar en iedereen heeft er baat bij. Als je nou wilt afvallen of aan wilt komen. Voor ieder ander persoon is een andere training het beste, daarom worden de trainingen van Xellent PT gemaakt op basis van je wensen en doelen. Je wordt daardoor gegarandeerd van een goede trainingen met snel resultaat die altijd leuk zijn. fitness

Ook kickbox trainingen bij Xellent PT

Bij Xellent PT hebben ze veel meer dan alleen personal training. Je kan ook kickboxlessen volgen bij Xellent PT. Deze lessen worden gegeven door de eigenaar van Xellent PT. Hij heeft zelfs een ruime geschiedenis in het kickboxen en de liefde voor de sport wilt hij graag overbrengen naar iedereen die zijn lessen volgt. De lessen zijn te volgen voor iedereen en je kan ze zo moeilijk en eenvoudig maken als je zelf wilt, maar de essentie ligt wel bij het leren boxen en vooruit gaan binnen de sport.

Intake

Als je bij XellentPT wilt gaan sporten kun je contact opnemen met de mensen van Xellent PT. Ze gaan samen met jou een kennismakingsgesprek plannen waarbij je gaat bespreken wat je allemaal wilt bereiken met het sporten. Ze gaan je lichaamsbouw meten om zo je vooruitgang te kunnen meten.

Meer verhalen