Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Op zoek naar waalformaat klinkers

1 min gelezen

logoLaatst was ik op zoek naar waalformaat klinkers. Dit is een traditionele en tijdloze klinker met een karakteristieke uitstraling, precies wat ik zoek voor mijn tuin! Via een kennis kwam ik bij Willems Winssen. Dit bedrijf is  grond- weg- en waterbouwbedrijf. Ik was meteen enthousiast over de site, ik zag namelijk veel aanbiedingen staan, en dat is wat ik zoek: goede kwaliteit voor een lage prijs. Toen heb ik op de website een offerte aangevraagd en al snel namen ze contact op. Omdat ik zelf geen verstand heb van bestrating heb ik om advies gevraagd, bijvoorbeeld over een geschikte locatie, materiaal en de hantering.bloembak

 

Mijn ervaring

Aan hand van mijn offerte aanvraag heb ik een afspraak gemaakt om alle details te bespreken over waalformaat klinkers. Toen ik langs ging bij Willems Winssen heb ik gekeken bij de showtuin.  Hier heb ik wat inspiratie op gedaan voor mijn eigen tuin, want ik vond hem nog al saai. De medewerkers van Willems Winssen kwamen aardig en professioneel op mij over. Je kunt echt zien dat ze beschikken over vakkennis. Het eindresultaat was precies zoals ik hoopte, er lag een prachtige bestrating in onze tuin. Bezoek de website van Willems Winssen eens, het is zeker de moeite waard!baksteen