Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Met GTST-gemist mis je niets

1 min gelezen

Als je geen kans gezien hebt je favoriete soap te kijken op een bepaalde dag kun je deze makkelijk terugkijken via GTST-gemist. Ga naar de website van GTST Live en dan krijg je een overzicht te zien van alle beschikbare afleveringen.

Terugkijken gaat eenvoudig

Bij iedere aflevering die nog beschikbaar is om te kijken kun je een korte tekst lezen waarin de inhoud van de aflevering beschreven wordt. Heb je de bewuste aflevering nog niet gezien of wil je als ware fan deze nog een keer bekijken? Klik dan op de foto om dit te kunnen doen.

Gratis of betaald

Afhankelijk van of de aflevering al op televisie is geweest of niet betaal je ervoor om te kijken. Is de aflevering nog niet uitgezonden dan is het niet gratis om te kijken maar kun je ervoor kiezen een abonnement te nemen op RTL XL. Dit is in verschillende soorten mogelijk en afhankelijk van welk abonnement je kiest betaal je daarvoor een vast bedrag per maand. Hoe duurder het abonnement hoe meer je er uiteraard voor terugkrijgt.

Inloggen nodig

Is de aflevering reeds uitgezonden dan kun je tot 7 dagen na de uitzending gratis terugkijken. In bepaalde gevallen dien je hiervoor wel even in te loggen maar dat is zo geregeld. Een gemiste aflevering kun je kijken op televisie, smartphone, laptop of tablet zodat je werkelijk overal lekker op je gemak ervan kunt genieten.