Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Met een houten zwembad kom ik tot rust

2 min gelezen

Het leven op het moment is alleen maar werken, werken, werken. Dan is het moeilijk om na een lange dag werken gelijk te slapen met de gedachte dat je na zes uurtjes slapen alweer moet werken. Daarom zocht ik iets voor mijn gespaarde geld om aan te schaffen. Iets waarvan ik tot rust zou komen, iets waardoor ik mezelf weer een beetje kon oppakken. Uiteindelijk kwam ik bij de goede deals voor een houten zwembad bij BodyFit, het beste houten zwembad voor een scherpe prijs.

 

Breed keuzemenu

Veel verschillende maten, kleuren, etc waren er verkrijgbaar. Alle soorten materialen en verschillende stijlen. Omdat er in mijn achtertuin ook een houten tuinhuis stond, leek het mij tof om ook een zwembad van hout te realiseren. Bij BodyFit had ik mijn idee en mijn budget aangegeven, waarmee BodyFit aan de slag ging, het beste eindresultaat kwam eruit en gelijk kon BodyFit beginnen aan het bouwen van mijn zwembad.

 

Heel erg blij met de keuze

Hout was nog niet zo’n slecht idee, met de belichting was het een plaatje om naar te kijken, veel vrienden maakte er ook gebruik van. Op alle momenten werd er gebruik van gemaakt, dit omdat BodyFit er verwarming aan had toegevoegd, dit geeft de mogelijkheid om er voluit gebruik van te kunnen maken. Ik persoonlijk ben er zo blij mee, ik wil het bedrijf dan ook heel erg bedanken voor de goede dienst en ik voel me een verwende klant. Het geld is het zeker waard en ben nog steeds heel erg tevreden!