Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Leuke hondennamen teef gevonden op HondenNamen.nl!

1 min gelezen

Ik heb laatst een hondje uit het asiel geadopteerd, maar moest nog wel een leuke naam verzinnen voor het beestje. Aangezien ik een beetje inspiratieloos was wat hondennamen teef betrof, heb ik een kijkje genomen op HondenNamen.nl.

Bijpassende naam voor mijn beestje gevonden

De eerste weken dat ik het beestje in huis had, kon ik maar niet op een leuke naam komen. Natuurlijk had ik wel een aantal namen op mijn lijstje staan, maar bij geen enkele naam had ik echt het idee dat de naam bij de hond paste. Daarom ben ik op internet gaan zoeken naar leuke hondennamen teef en kwam ik zodoende op HondenNamen.nl terecht. Deze site heeft hondennamen op teef en reu gesorteerd, maar je kunt ook op beginletter, ras of thema zoeken. Aangezien mijn eigen naam met een S begint, vond ik het wel een leuk idee om de naam van mijn hond ook met die letter te laten beginnen, dus keek ik bij beginletter S of er een leuke naam bij zou staan. Ik zag de naam Shiva staan en deze sprak me meteen aan! Shiva is de god van de vernietiging uit het hindoeïsme. De betekenis past wel goed bij mijn hondje, want de eerste week toen ik haar in huis had, had ze mijn studeerkamer flink omver gehaald. Nadat ik haar de naam Shiva gegeven had, ben ik dus maar meteen met haar op hondencursus gegaan en gelukkig gaat het nu beter!