Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Lekker sporten Hoofddorp

2 min gelezen
crossfit

crosfit-kidsWilt u lekker sporten Hoofddorp zonder teveel te betalen? Dit kan bij CrossFit Hoofddorp. Bij Crossfit Hoofddorp hebben ze opties voor iedereen van jong tot oud, ervaren tot beginner. Ze hebben personal training en groepstrainingen. Ze hebben speciale crossfit trainingen voor kinderen. Deze trainingen zijn van 3 tot 5 en van 5 tot 12 jaar. In deze specifieke kinderlessen die worden gegeven door ervaren en geleerde mensen. Ze leren hier een goede coördinatie en zelfvertrouwen. Het voornaamste is dat ze hier lekker hun energie kwijt kunnen. Voor kinderen van 12 tot 16 zijn ze gefocust op kracht en vooral de manier waarop je de oefeningen uitvoert om blessures te voorkomen. Dus bent u op zoek naar een sportschool die voor iedereen iets heeft? Neem dan een kijkje op de website van CrossFit Hoofddorp.

 

Veel meer energie in het dagelijkse leven

Een jaartje geleden zat ik in een enorme dip. Ik was altijd moe en ik voelde me vaak niet goed. Ik had niks om naar uit te kijken en ik ging maar naar school. Ik was hier helemaal klaar mee en ik ben begonnen met sporten door een vriend. Ik ben heel blij met de keuze om te gaan sporten. Ik heb nu iets om naartoe te leven en ik zit veel lekkerder in mijn vel. Ook heb ik veel meer energie in het dagelijkse leven door de trainingen van CrossFit Hoofddorp.

Meer weten over de mogelijkheden van CrossFit Hoofddorp

Neem een kijkje op de website van CrossFit Hoofddorp om meer informatie te vinden over de trainingen en diensten van CrossFit Hoofddorp.