Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Ik heb een buitensauna gekocht

2 min gelezen

Ik en mijn vriendin gaan vaak naar een wellness centrum. Soms gaan wij wel meer dan vijf keer in een maand daar naar toe. Het is heel relaxed om daar te zijn en lekker te ontspannen. Maar na een tijdje merkte we dat we er echt heel veel geld aan uitgaven. Eigenlijk iets teveel geld. Dat was het moment dat we besloten om zoiets zelf in huis te halen. Na een korte tijd zoeken kwamen we op het internet uit op een buitensauna van Bodyfit.nl voor in onze eigen tuin. Dat leek ons ideaal omdat wij dan niet meer naar een wellness centrum hoefde te gaan, en uiteindelijk gingen wij maandelijks dan fors besparen.

 

Showroom

Volgens de website konden wij naar een showroom gaan om zo te kijken welke sauna het beste bij ons paste. Toen we daar aankwamen werden wij goed ontvangen door een werknemer. Een adviseur stond meteen klaar om ons te helpen zoeken naar een buitensauna die het best bij ons paste qua prijs, kwaliteit en uiterlijk. Omdat er een zeer groot aanbod beschikbaar was, was een keuze maken heel moeilijk. Maar de adviseur bleef ons zo goed begeleiden om op een juiste keuze te komen. Uiteindelijk hebben we de perfecte sauna gevonden. Na een kort uitleg over de betaling, levering etc. gingen we weer met een goed gevoel naar huis toe. Binnen een week kwam het aan en werd de sauna in onze tuin geïnstalleerd.

 

Een goede aankoop

Wij zijn heel blij met onze aankoop!  De service van Bodyfit was heel goed. Ze probeerde zo goed als mogelijk onze wensen na te leven . Ikzelf weet zeker dat mijn vriendin en ik jarenlang gaan genieten van deze geweldige aankoop!