Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Ideeën voor trouwlocaties in Utrecht

2 min gelezen
Huwelijk

Bij het voorbereiden van een bruiloft komt vaak enorm veel kijken. Een van de belangrijkste vragen die je jezelf moet stellen is waar je wilt trouwen. Je wilt natuurlijk de perfecte trouwlocatie. Maar wat zijn nu de beste trouwlocaties in Utrecht? In dit artikel inspireren we je met een aantal ideeën.
trouwlocaties in utrechtKasteel

Trouwen in een kasteel is voor veel mensen de ultieme droom. Er is vaak meer dan genoeg ruimte, waardoor je je hele familie en al je vrienden en kennissen kunt uitnodigen. Je gaat even helemaal terug in de tijd en de prachtige, grote en hoge ruimtes zorgen voor een luxe sfeer. De meeste kastelen zijn ook nog eens omgeven door een schitterend landgoed waar je de trouwerij zelf kunt houden of het diner.

Restaurant of bistro

Wil je je bruiloft wat kleiner houden of is je budget wat lager? Ook dan kun je mooie trouwlocaties in Utrecht vinden! Je kunt bijvoorbeeld trouwen in een restaurant of een bistro. Vaak is dit iets knusser, maar het kan zeker net zo romantisch zijn als trouwen in een kasteel.
TrouwenAan het water

Wat is er nu mooier dan trouwen aan het water? Het geeft je een heerlijk, romantisch gevoel en het zorgt voor een rustige sfeer. De trouwfoto’s worden ook fantastisch als je aan het water trouwt! In Utrecht vind je diverse soorten trouwlocaties aan het water, dus je hebt ruim voldoende keuze.

Op een boot

Als je echt van water houdt, is trouwen op een boot een nog betere keuze! Dit is dan ook zeker een unieke manier om je bruiloft te vieren. Sommige boten zijn helemaal ingericht op (trouw)feesten en voorzien in alle luxe die je graag wilt.

Meer verhalen

2 min gelezen
2 min gelezen