Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Gabor pump

1 min gelezen

Gabor pump maakt zakelijker

Als je tegen mij zou zeggen pump, zou ik gelijk denken aan van niet niet normale hoge hakken waar niemand op kan lopen. Toch zei mijn baas tegen me dat ik pumps aan moest doen, dat omdat ik met mijn Nikies niet serieus zou overkomen. Mij werd gabor pump aangeraden, omdat de gabor pump toch heel wat zakelijker maakt. Ik had eigenlijk niet verwacht dat een schoen zoveel invloed zou hebben op het uiterlijk van iemand.

26765-gabor-1Ik heb een hele poos geleden de pumps van gabor besteld via de site van Durlinger, een geweldige site met mooie pumps. De pumps worden daar aangeboden voor een hele scherpe prijs, ik stond versteld van de prijzen. Het kopen van schoenen op andere websites was dus een grote fout, want bij Durlinger vond ik hele goedkope schoenen.

De pumps zijn van zeer goede kwaliteit, ik loop er nu al een tijdje mee en er is nog helemaal niks mee aan de hand. Mijn baas is ook zeer tevreden met mijn aankoop en vind ze ook geweldig staan. Gabor is nu hét merk geworden waar ik bij zal blijven, weg met de Nikies, Gabor heeft geweldige schoenen, pumps en laarzen voor de beste prijzen!

Meer verhalen