Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Ga eens uit eten in Nijmegen!

1 min gelezen

Afgelopen weekend zijn wij uit eten in Nijmegen en omstreken. Nou ja in Berg en dal zijn wij gaan eten bij Bistro le Steak. Hier hebben wij de verjaardag van onze moeder gevierd, ze was namelijk 50 geworden en dit wilde we niet zomaar voorbij laten gaan. Van tevoren hadden wij door gegeven dat ze jarig was, bij binnenkomst werd ze dan ook meteen gefeliciteerd door iedereen van dit restaurant. Ikzelf vond dat onwijs geweldig en had dit totaal niet verwacht.

homepage-150x150

Met een groep hebben we hier dan ook heerlijk gegeten! We hebben er met 25 personen gegeten en hoe dat ze het hebben gedaan weet ik niet, iedereen kreeg ook op hetzelfde moment het eten. Dit vonden wij onwijs geweldig waardoor we alleen maar vol lof spreken! Het diner was voortreffelijk en smaakte bij iedereen perfect.

foto-vooraanzicht-bistro-le-steak-300x199

Dessert om nooit te vergeten!

We hadden specifiek gevraagd of dat het mogelijk is dat we een dessert konden krijgen welke voor iedereen hetzelfde is. Dit was bij hun geen probleem waardoor we uiteindelijk hebben genoten van een ijstaart. Het moment dat ze deze taart kwamen brengen werd er een verjaardagsliedje gedraaid en tegelijkertijd met vuurwerk gebracht aan tafel. Gewoonweg prachtig om dit te zien hoe enthousiast het team bezig is om iedereen het naar wens te maken. Uit eten in Nijmegen en omstreken is dan ook echt een aanrader om bij hun te dineren!