Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Frietwagen op locatie: leuk voor jong en oud!

2 min gelezen
Frietwagen op locatie

Op Snackmobiel.nl reserveer je eenvoudig een frietwagen op locatie. De frietwagen geeft ieder feestje een gezellige sfeer en daarnaast kunnen jouw gasten natuurlijk onbeperkt genieten van alle snacks. Wij bieden voor iedere gelegenheid en ieder aantal een passend keuzemenu en hanteren vaste, lage prijzen per persoon. Zo kom je nooit onverwacht voor hoge kosten te staan.

Frietwagen op locatieDe frietwagen op locatie is populair

Wij merken dat onze frietwagen aan populariteit wint en dat heeft natuurlijk diverse redenen. Om een aantal voorbeelden te noemen:

  • Geschikt voor jong en oud
  • De frietwagen komt op locatie
  • Snel en gemakkelijk eten
  • Een unieke manier om de catering te verzorgen
  • Veel keuze in menu’s, voor ieder wat wils

Door heel Nederland

Omdat wij zijn gevestigd nabij Eindhoven, betalen klanten in deze regio geen voorrijkosten. Natuurlijk kun je onze frietwagen op iedere locatie in Nederland laten komen, alleen zijn wij dan wel genoodzaakt om een kleine vergoeding voor de benzine in rekening te brengen. De hoogte van dit bedrag is natuurlijk afhankelijk van de afstand, maar ook van het factuurbedrag. Uiteraard zullen wij jou hier altijd duidelijk over communiceren en weet je van tevoren precies welk bedrag je kwijt bent. Het bieden van een prettige service vinden wij erg belangrijk, wij zullen dan ook altijd met u meedenken en u de meest scherpe prijzen aanbieden.

Frietwagen op locatieReserveer nu online

Ben jij al enthousiast over het bestellen van een frietwagen op locatie? Dan kun je eenvoudig een reservering plaatsen op de website van Snackmobiel. Wij komen vervolgens op de afgesproken dag bij jou op locatie. Wij doen graag ons uiterste best om van jouw feestje of andere gelegenheid een groot succes te maken! Wil je de gehele catering uit handen geven? Informeer dan eens naar de mogelijkheden. Wij werken namelijk nauw samen met een collega die gespecialiseerd is in catering. Samen kunnen wij je geheel ontzorgen zodat jouw gasten niks tekort komen.

Meer verhalen