Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Eindelijk heb ik nieuwe Timberland herenschoenen

1 min gelezen
Timberland herenschoenen

Timberland herenschoenenSinds een aantal maanden heb ik mijn eerste Timberland herenschoenen en daar ben ik gigantisch blij mee. Dit merk had ik voorheen wel bij andere mensen gezien, maar ik was er nooit zeker van dat het ook iets voor mij zou zijn. Uiteindelijk heb ik de stap toch maar genomen en heb ik een grote bestelling met verschillende modellen geplaatst. Toen ik deze de volgende dag binnen kreeg, ben ik alles gaan passen. Het fijne was dat de leveringskosten gratis waren, omdat ik voor meer dan 50 euro hebt besteld. Tijdens het aantrekken vonden ik, mijn vrienden en mijn vader de standaard uitvoering het leukste staan, dus de andere heb ik terug gestuurd. Dit geld ontving ik ook al binnen een week terug op mijn rekening.

Het is een aanrader

Deze goede ervaring bij de aankoop van mijn Timberland herenschoenen heb ik gehad bij Van Bommel. Zij hebben niet alleen een fijne service, maar ook een enorm assortiment. Voor mannen, vrouwen en kinderen kun jij hier van alles vinden. Doordat het aanbod zo groot is, hoef jij niet bang te zijn dat er niets voor jou bij zit. Mocht je dit zelf willen zien, neem dan binnenkort snel eens een kijkje!

Meer verhalen