Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

De beste brandweer opleidingen

2 min gelezen
brandweer opleidingen

Goede brandweer opleidingen zijn erg belangrijk. Dagelijks ontstaan er nog veel gevaarlijke situatie waar zij aan te pas moeten komen. Samen met de politie en ambulance doen zij levensreddend werk. Hiervoor is het noodzakelijk dat zij eens in de zoveel tijd hun kennis en vaardigheden bijhouden. De technologie gaat zo snel vooruit, dat ook daar tijd aan besteed moet worden.

brandweer opleidingenOnze brandweer

Mijn vader zit bij de brandweer en volgt jaarlijks een opleiding, al noemen zij het zelf een training. Dit noemen ze zo omdat ze niet hele nieuwe dingen leren, maar wel beter worden in alles wat ze al kunnen. Zij volgen dit bij G4S, meestal in 1 dag. Ik heb op de website daarvan gekeken en heb gezien dat ze een heleboel aanbieden wat nuttig kan zijn. Zo kun je daar ook kiezen voor een cursus van langer dan een dag, mocht je nog meer willen leren. Wel raden ze aan om jaarlijks daar te komen, zodat je altijd up-to-date bent met je kennis.

Aanraderbrandweer opleidingen

Mijn vader zegt dat hij het aan iedereen wil aanraden die hetzelfde beroep als hij uitoefent. Niet alleen omdat het erg belangrijk is, maar ook omdat het daar erg goed geregeld is. De instructeurs zitten zelf ook in de het beroep en weten waar ze het over hebben. Hij komt altijd thuis met het idee dat hij veel geleerd heeft en ik denk zelf dat dat het belangrijkste is. Ik zou iedereen aanraden om eens op de website te kijken voor nog meer informatie, daar kun je tevens contact met ze opnemen mocht je vragen hebben!

Meer verhalen