Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Container verkoop bij Gebr. Vermeer Transport

1 min gelezen

Je wilt graag een container aanschaffen? Neem dan snel een kijkje op de website van Gebr. Vermeer Transport! Dit bedrijf beschikt over diverse mogelijkheden om dit waar te maken. Bovendien zijn de kosten die zij hiervoor hanteren zeer aantrekkelijk. Voor een paar weken terug zijn wij gestart met het inpakken van ons kantoor. De verhuizing stond al een langere tijd op de planning. Echter hadden wij het steeds uitgesteld, tot voor kort. Toen moest het echt gaan gebeuren! Hierdoor zijn wij bezig geweest met het inpakken en transporteren naar ons nieuwe kantoor.

Het enige probleem was dat wij daar nog niet overal de toegang van hadden gekregen. De ruimtes moesten nog worden afgewerkt waardoor wij geen ruimte hadden om de spullen op te slaan. Zo zijn wij meteen op het internet gaan zoeken naar een bedrijf die ons kon helpen met een container. Het liefst wel een container wat ons eigendom gaat worden. Tijdens mijn zoektocht op het internet ben ik terecht gekomen op de website van Gebr. Vermeer Transport.

Container verkoop

Dit bedrijf wist mij te overtuigen dat ik hier aan het juiste adres was. Zodoende ben ik telefonisch contact gaan zoeken en een vriendelijke medewerker beantwoorde al mijn vragen. Voor mij was het dan ook snel duidelijk en de koop kon worden afgerond. Best prettig om te weten dat onze spullen veilig zijn geborgen.