Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

buitenzwembaden kopen voor een leuke prijs!

1 min gelezen

1Het artikel van vandaag vind ik zelf zeer leuk tegen de zomer tijd. Mijn vrouw en ik wilde heel graag een buitenzwembaden maar we wisten maar niet waar we die konden bestellen. We zijn er daarom ook extra blij mee dat we er nu eindelijk een hebben waar we elke dag in kunnen zitten. Wat betreft de kosten viel het nog mee, Nieuwatlantis was namelijk erg voordelig en als je het vergeleek met andere bedrijven al helemaal.

Een heel goed bedrijf!

2

 

Het bedrijf was bij het eerste contact al heel warm en we konden goed met de mensen praten over onze wensen voor het buitenzwembaden. Zo hebben we gemakkelijk een offerte weten op te stellen en de garantie periode afgesproken. ook konden we er allerlei dingen bij bestellen om het zwembad nog wat beter te maken. Zoals ik al zei zijn we nu een tijdje verder en genieten we nog steeds van onze zwembad het is gewoon zo lekker als het warm is.

Een super zwembad!

We hebben ook allerlei dingen in het zwembad zitten zo reinigt het zwembad zichzelf en is het zuinig. Stel je nou eens voor dat een van de lampen het niet doet dan kunnen we gewoon bellen en dan komt er iemand het repareren. Dit is toch ideaal!3